2014-04-07 13:29:42• hírek • Kocsis Zoltán

Nem állt meg a rendőri jelzésre, majd felborult

Illusztráció
Illusztráció

Egy héten belül immár harmadik közlekedési baleset történt vasárnap délután Aranyosmeggyesen illetve a település közvetlen közelében. Valamennyi közül a legkevésbé hétköznapi viszont a vasárnapi volt, amikor egy fiatalember nem akart megállni a rendőrség jelzésére, majd felborult autójával. A bonyodalmak azonban ezzel még távolról sem értek véget számára.

A rendőrség munkatársai rutinellenőrzés céljából szerették volna megállítani a Gheorghe B. vezette Opelt, ám a 21 éves fiatalember a jelzések ellenére továbbhajtott. A rendőrök autójukba ültek és üldözőbe vették az Opelt. Kevéssel később a menekülő elveszítette uralmát járműve fölött és felborult. Az autó 19 éves utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, vezetője viszont szinte sérülés nékül megúszta a balesetet.

A helyszínelés során aztán hamar fény derült arra is, miért volt olyan sietős Gheorghe B. számára. Kiderült először is, hogy semmiféle vezetői engedélye nincs. Ráadásul erősen ittas állapotban is ült volán mögé, a szonda 0,59 mg/l alkoholkoncentrációt regisztrált az általa kifújt levegőben. A járműnek ráadásul nem volt forgalmi engedélye, a rajta szereplő rendszámtáblák pedig hamisak voltak. Pontosabban egy másik jármű táblái voltak.

Az elmúlt egy hét alatt ez volt a harmadik komoly közlekedési baleset Aranyosmeggyesen illetve annak közvetlen közelében. Kedden egy 9 éves kislányt gázolt halálra egy 26 éves nő, pénteken pedig 14 éves patóházai kerékpározó fiút ütött el egy másik 26 éves nő. Ebben az esetben a fiú kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: